Ζήτησαν τα «φώτα» του Παπαστεργίου για τον Στρατηγό Καβράκο…

Για αρκετή ώρα συνομιλούσαν σήμερα το πρωί στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, έξω από το Δημαρχείο Τρικάλων, τα μέλη της επιτροπής για τον εορτασμό της 2ας Φεβρουαρίου 1925 στα Τρίκαλα, ο γνωστός δικηγόρος Χρήστος Σταμόπουλος και ο ναύαρχος ε.α Νικόλοας Γκόγκος, με τον πρώην Δήμαρχο Τρικκαίων και πατέρα του σημερινού Δημάρχου Κώστα Παπαστεργίου, όπως αποτυπώνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο του trikalaIN.

Η κουβέντα στο μεγαλύτερο μέρος της επικεντρώθηκε γύρω από το όνομα του Στρατηγού Καβράκου, καθώς οι δύο πρώτοι αντιτίθενται με την ονομασία στο όνομα του Στρατηγού, που φέρει το στρατόπεδο της ΣΜΥ και ζητούσαν περισσότερες λεπτομέρειες και τα «φώτα» του πρώην Δημάρχου σε μια σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με τον Καβράκο και την πόλη των Τρικάλων, όπως π.χ. η οδός της πόλης που φέρει το όνομα του κ.α.

Δεν ξέρουμε αν τους διαφώτισε στο συγκεκριμένο θέμα ο Κώστας Παπαστεργίου, που φανταζόμαστε πως με την πείρα και τις γνώσεις που έχει  θα το έκανε, αλλά σίγουρα είναι μια ανεξάντλητη τη πηγή μάθησης και παραδείγματος για όλους τους νεώτερους που ακολουθούν ή σκέφτονται να ακολουθήσουν τα δύσκολα μονοπάτια της πολιτικής και της ενασχόλησης με τα κοινά.