Ζήσε τη φωνή σου… στο Trikki ARTience Voice Retreat της PhonoQuest!

Από τη Δευτέρα 26/7 μέχρι και την Παρασκευή 30/7/2021 τα μέλη της PhonoQuest μάς προσκαλούν σε κάτι διαφορετικό και συνάμα συναρπαστικό! Το 1ο Trikki ARTience Voice Retreat είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Περτούλι στα Τρίκαλα!

Αυτόν τον Ιούλιο ζήστε μια μοναδική εμπειρία, εξερευνώντας τις δυνατότητες της φωνής στο μαγευτικό τοπίο του Περτουλίου Τρικάλων, φωλιασμένο στα βουνά της νότιας Πίνδου!

Το 1ο Trikki ARTience Voice Retreat απευθύνεται σε ηθοποιούς, τραγουδιστές και εν γένει επαγγελματίες της φωνής, που θέλουν να αποκτήσουν νέα εργαλεία, να ανακαλύψουν τον ήχο τους, μέσα από τις τελευταίες επιστημονικές μεθόδους και να κερδίσουν την αυτοπεποίθηση στη χρήση της φωνής τους.

Τι είναι το Voice Retreat;

Σε ένα retreat αποσυρόμαστε από τον εξωτερικό κόσμο, με τον ευγενή σκοπό να φροντίσουμε τον εαυτό μας σε πνευματικό, σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο, υποκινούμενοι από την ανάγκη της επαφής με την αλήθεια μας.

Η PhonoQuest εμπνεύστηκε ένα διαφορετικό retreat!

Κρατήστε θέση εδώ…

Ένα voice retreat σε ένα, εξαιρετικής ομορφιάς, φυσικό τοπίο, με στόχο να ανακαλύψουμε την αλήθεια της φωνή μας. Μέσα σε ένα περιβάλλον ειδυλλιακό, απομακρυσμένο από τα άγχη της καθημερινότητας, θα αφοσιωθούμε απερίσπαστοι στον κόσμο της φωνής μας!

Στόχος του Trikki ARTience Voice Retreat είναι να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της επιστήμης και της τέχνης της φωνής. Με αυτόν τον τρόπο θα φέρει τους καλλιτέχνες και τους εκπαιδευτές φωνής πιο κοντά σε επιστημονικές γνώσεις και μεθόδους, που θα διευρύνουν τους ορίζοντες και κατ’ επέκταση την αποτελεσματικότητά τους

Όταν η γνώση μεταδίδεται με απλό και κατανοητό τρόπο, τα οφέλη των τελευταίων επιστημονικών ανακαλύψεων μπορούν να γίνουν εργαλεία στα χέρια των εκπαιδευτών και των επαγγελματιών της φωνής.

Με κριτήριο την πολυετή εμπειρία τόσο στον καλλιτεχνικό όσο και στον εκπαιδευτικό χώρο, η ομάδα της PhonoQuest επιλέγει και προσκαλεί καταξιωμένους εισηγητές, που ασχολούνται πολύπλευρα με την επιστήμη της φωνής, ώστε να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα υψηλής γνώσης και προδιαγραφών πρόγραμμα μαθημάτων:

– Την Ελπίδα Κουτσουμπάκη με την ολοκληρωμένη προσέγγισή της Intergrated Voice Therapy (https://ivoicet.gr/).

– Τη Σοφία Γεωργίου με το εξειδικευμένο Physiovoice (https://www.physiovoice.com/).

– Tον Πάνο Λαμπρόπουλο με τη σωματοψυχοπαιδαγωγική μέθοδό του για το «Μουσικό Σώμα» (https://www.human-tuning.com/).

Με εργαλεία την επιστημονική γνώση και την πρακτική εφαρμογή, θα αποκρυπτογραφήσουμε τη φωνή και το σώμα του τραγουδιστή και του ηθοποιού.

Θα μάθουμε τι είναι η ανθρώπινη φωνή, πώς να τη φροντίζουμε, πώς να τη χαλαρώνουμε και να την ενδυναμώνουμε, ώστε να μεγιστοποιούμε την απόδοσή της.

Για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα και κρατήσεις θέσεων εδώ…

Ο σύνδεσμος για το Event στο Facebook εδώ
Η φόρμα συμμετοχής εδώ