Ζει για να προσφέρει!…

 papasikas 1

Για να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον Θωμά Δ. Παπασίκα, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Τρικκαίων με τον συνδυασμό «επανεκκίνηση τώρα!» και εκ των στενών συνεργατών του επικεφαλής Δημ. Παπαστεργίου.

Ο Θ. Παπασίκας γεννήθηκε το 1963 στα Τρίκαλα και τελείωσε το 2οΛύκειο Αρρένων (τότε). Εισήλθε στην Σχολή Ευελπίδων το έτος 1981, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1985 με το Βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πυροβολικού. Υπηρέτησε σε Μονάδες και Σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς στην παραμεθόριο και το εσωτερικό της χώρας και αποστρατεύτηκε με αίτησή του το έτος 2009. Από μικρός ασχολείται ενεργά με την μεγαλύτερη εθελοντική κίνηση νέων της Πατρίδος μας και σήμερα έχει την ευθύνη της Περιφερειακής Οργάνωσης αυτής στη Θεσσαλία, καθώς, επίσης, είναι και ενεργό μέλος του προσωπικού εκπαίδευσης για την επιμόρφωση των ενήλικων στελεχών της Κίνησης. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού/Τμήμα Τρικάλων (2007-2010).

Το συμπέρασμα που βγαίνει από μια γρήγορη ματιά στο βιογραφικό του είναι πως πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα έχει στο μυαλό του: την ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!
Τέτοιους ανθρώπους δεν θέλουμε ν’ ασχολούνται με τα κοινά;