Ζ ΄Διεθνές Συνέδριο «Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας», 6-8 Οκτωβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας και ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Μελέτης Φερών Βελεστίνου-Ρήγα Δρ. Δημ. ΚαραμπερόπουλοςΣας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία Σας  τις εργασίες του Ζ΄ Διεθνούς Συνεδρίου «Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας», Ιστορία-Αρχαιολογία-Λαογραφία  περιοχής Δήμου Ρήγα Φεραίου, που θα λάβει χώρα στο Βελεστίνο κατά το χρονικό διάστημα 6-8 Οκτωβρίου 2017.

Με το Ζ΄ Διεθνές Συνέδριο συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από την έναρξη  της διοργάνωσης των Διεθνών Συνεδρίων για τον Ρήγα και τη γενέτειρά του, καθώς και της Επιστημονικής Εταιρείας Μελέτης Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα.

Η έναρξη των εργασιών του Ζ΄ Συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου.

Αποστέλλεται και το Πρόγραμμα των Εργασιών του Ζ΄ Διεθνούς Συνεδρίου.

 

Ο Δήμαρχος                                                                                       Ο ΠρόεδροςΡήγα Φεραίου                                                                       Επιστημονικής Εταιρείας Μελέτης                                                                                                                  Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα

Δημήτριος Νασίκας                                                                          Δρ. Δημ. Καραμπερόπουλος