Υπόθεση κακοποίησης στη Μάνη: Ο ιερέας διαγνώστηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα

Διαπιστώθηκε στις εξετάσεις του πριν την προφυλάκισή του στην Τρίπολη – Καλά στην υγεία της η 12χρονη.

Με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα διαπιστώθηκε, κατά πληροφορίες, ο 57χρονος ιερέας ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση κακοποίησης ενός 12χρονου κοριτσιού στη Μάνη.

Το νόσημα διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ιερέας πριν την προφυλάκισή του στις φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται.

Για το λόγο αυτό ο 57χρονος – σε συνδυασμό με τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο επεισόδιο σε βάρος του – κρατείται πλέον σε απομωνομένο χώρο των φυλακών Τρίπολης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το 12χρονο κορίτσι από την πλευρά του είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το pagenews.gr πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο ιερέας μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο των κρατουμένων, όπου και παρέμεινε για αρκετές μέρες. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα αρχικά ιατρικά ευρήματα, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα αρχικά για την κατάσταση του.

Ερωτηθείς σχετικά με τις νέες εξελίξεις ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ιερέα, Νικόλαος Ιωάννου, δήλωσε στο pagenews.gr: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω, είτε επιβεβαιώνοντας είτε διαψεύδοντας, καμία πληροφορία που αφορά σε τόσο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, τυχόν ύπαρξη μιας τέτοιας παραμέτρου, θα αποτελεί μια επιπρόσθετη, και μάλιστα ισχυρότατη, απόδειξη αθωότητάς του πελάτη μου».protothema.gr