Υπόθεση Φουρθιώτη: Με ανατινάξεις ATM συνδέεται ο ένας από τους 2 ποινικούς

H ανάλυση δεδομένων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας προχωρά ως προς την υπόθεση της σύλληψης του Μένιου Φουρθιώτη και μάλιστα όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ο ένας από τους δυο ποινικούς ταυτοποιήθηκε ως μέλος σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ.

Πώς; Με τη σύλληψη του οι αστυνομικοί έλαβαν μέσω διάταξης το DNA του και όταν «έτρεξαν» τον κωδικό με το γενετικό του υλικό στη βάση δεδομένων των εγκληματικών εργαστηρίων τότε αυτός χτύπησε και διαπιστώθηκε -κατά τις πληροφορίες-  ότι συμμετείχε σε τουλάχιστον μια απόπειρα ανατίναξης ΑΤΜ στην Αττική.

Πρόκειται για τον συνοδηγό της μοτοσικλέτας και τα στοιχεία αυτά αναμένεται να προστεθούν στη δικογραφία. Στξ δικογραφία αναμένεται να προστεθούν και τα στοιχεία που θα προκύψουν από την ανάλυση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των κινητών που έχουν κατασχεθεί.

Την ίδια ώρα, ήδη οι δικαστικές Αρχές έχουν στα χέρια τους δεκάδες μηνύσεις, αγωγές και αναφορές σε βάρος φυσικών, νομικών και κρατικών προσώπων που είχε κινηθεί νομικά εναντίον τους ο Μένιος Φουρθιώτης. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών τις έχουν συμπεριλάβει στη δικογραφία και μαζί τους έχουν βάλει και επίμαχα δημοσιεύματα για τα πρόσωπα αυτά σε Μέσα επιρροής του Μ. Φουρθιώτη. Όπως λένε αστυνομικές πηγές είναι στο χέρι του ανακριτή εάν θα κάνει μεγαλύτερη έρευνα και δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλες κατηγορίες.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=fogiTFZbuk8&ab_channel=OPEN