Υποψηφιότητα-έκπληξη στον Δήμο Τρικκαίων με Γιώργο Ηλιάδη επικεφαλής;

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ, καθώς εκεί που δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι να θέσουν υποψηφιότητα για τον μεγαλύτερο Δήμο του Νομού, τις τελευταίες μέρες ακούγονται αρκετά ονόματα στο παρασκήνιο, τα οποία θα μπορούσαν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και να αλλάξουν δραματικά το βαρύ κλίμα, που αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι μόνιμα εγκατεστημένο πάνω από το κίνημα.

Ένα απ’ αυτά τα ονόματα που πολλοί προκρίνουν ότι μπορεί να διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων και να «χτυπήσει» στα ίσια τον Δημήτρη Παπαστεργίου, είναι αυτό του νεαρού ασφαλιστή και επιχειρηματία Γιώργου Ηλιάδη.

Μολονότι ο Ηλιάδης φέρεται ως επικρατέστερος για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ στα Τρίκαλα, ας μην εκπλαγούμε αν τον δούμε αύριο μεθαύριο υποψήφιο Δήμαρχο Τρικάλων, στηριζόμενο από το ΚΙΝ.ΑΛ και άλλες ενδεχομένως δυνάμεις…Στην πολιτική τα πάντα ρει!