Υποψήφιος για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ ο Βλαχογιάννης

 blaxogiannis news 2

Υπόγεια… ρεύματα καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ‘Eλλης Τριανταφύλλου για το paraskhnio.gr,  τα μέλη της οποίας επιχειρούν να αφουγκραστούν το τοπίο των επόμενων μηνών και να πάρουν θέση στη σκακιέρα των εξελίξεων που εκτιμούν ότι θα δρομολογηθούν μετά τις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, στο κόμμα τους.

Η κινητικότητα στο εσωτερικό της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι πιο έντονη μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο οποίος προκάλεσε αναμενόμενα παράπονα σε βουλευτές που είτε απομακρύνθηκαν από το κυβερνητικό σχήμα είτε αποκλείστηκαν από αυτό, αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πίεσης για υλοποίηση επώδυνων απαιτήσεων εκ μέρους των δανειστών.

Το κλίμα επιβαρύνεται και από τα επίμονα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, τα οποία, παρά τις διαψεύσεις, παραμένουν στην αιχμή του προβληματισμού των βουλευτών.

Για τον Ηλία Βλαχογιάννη αναφέρει…

Μάχες υπέρ των ενστόλων δίνει ο βουλευτής Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών την ΕΛ.ΑΣ. και έφτασε στον βαθμό του αντιστράτηγου. Ως νομάρχης Τρικάλων ήταν από τους πρώτους που είχαν στηρίξει ανοιχτά τον κ. Αντ. Σαμαρά για την ηγεσία της ΝΔ, ενώ ομάδα βουλευτών λέγεται ότι του είχε προτείνει να κατέλθει ως υποψήφιος για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ στο 9ο Συνέδριο του κόμματος.

.