Υποψήφια στο τοπικό του Δήμου Τρικκαίων με το Νίκο Σακκά η Κατερίνα Δεληχά

Νέα Υποψήφια Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Τρικκαίων, στο πλευρό του Δημάρχου Νίκου Σακκά και την «Επανεκκίνηση»ν.3 η Κατερίνα Δεληχά-Φωλίνα.

Η Κατερίνα είναι δημόσιος-διοικητικός υπάλληλος στο Γ.Ν. ΚΑΤ Αττικής του Ε.Σ.Υ. Είναι απόφοιτη Γαλλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. με συμμετοχή σε προγράμματα Erasmus στο Παρίσι και κάτοχος πτυχίου του τμήματος Οικονομίας-Διοίκησης ΕΠΑΛ. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και έχει άδεια διδασκαλίας δύο ξένων γλωσσών.

Έχει εργαστεί ως ιπτάμενη-συνοδός των Ο.Α. και διατηρούσε ιδιωτικό φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα Τρίκαλα πριν διοριστεί στο Υπουργείο Υγείας. Επίσης είχε εργαστεί σε συμβολαιογραφείο ως υπάλληλος γραφείου στα Τρίκαλα.
Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Φωλίνα, Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Τρικάλων.

Έχουν τρία παιδιά και διαμένουν στο Βαρούσι. Η ίδια είναι επίσης
μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων.

Η Κατερίνα Δεληχά σημειώνει σχετικά με την υποψηφιότητα της:

«Ως νέα υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου τον νυν δήμαρχο της πόλης Νίκο Σακκά, καθώς και τον πρώην δήμαρχο, νυν υπουργό αλλά πάντα προσωπικό φίλο και άνθρωπο που εκτιμώ βαθιά  Δημήτρη Παπαστεργίου για το όραμα και το έργο που συντελούν ο καθένας από τη δική του πολιτική θέση! Ζητώ να με εμπιστευθείτε όλοι οι φίλοι και συμπολίτες μου, να αγωνιστούμε για μια όμορφη και δημιουργική πόλη, όπως την έχουμε όλη στην καρδιά μας, για μια άνετη καθημερινότητα για εμάς και τα παιδιά μας. Δώστε σε νέους ανθρώπους με όρεξη και όραμα, την ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί για όλους εσάς»!