Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΑΚKΕΛ η Τρικαλινή Βίκυ Σαργιώτη

Στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου κατέρχεται ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΑΚΕΛ (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδος) η Τρικαλινή Βίκυ Σαργιώτη.

Η Βίκυ Σαργιώτη κατάγεται από την Λυγαριά και τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την κτηνοτροφία, διατηρώντας μόνη της μια σύγχρονη μονάδα με 300 πρόβατα, ένα τομέα που υπεραγαπά, στηρίζει και θέλει να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις, αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση που της έκανε ο Πρόεδρος του ΑΚΕΛ Bάκης Τσοπανίδης να συμμετάσχει ενεργά σ’ αυτές τις εκλογές.

Οι συνθήκες της ζωής έφεραν την δυναμική και δραστήρια κτηνοτρόφο να ασχοληθεί με αυτό τον τομέα, διατηρώντας και διευθύνοντας μια οικογενειακή επιχείρηση και όπως χαρακτηριστικά λέει και η ίδια «ζω και αναπνέω μαζί με τα ζώα».

Τα προβλήματα στον κλάδο της κτηνοτροφίας είναι πολλά, όπως και σε κάθε άλλο κλάδο φυσικά, γι’ αυτό και η Βίκυ θέλει να δώσει την δική της μάχη μέσα από την Ευρωβουλή, να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον για όλους και ιδίως για τους ανθρώπους της υπαίθρου και τον πρωτογενή τομέα.

Αξίζει πραγματικά να της δοθεί αυτή η ευκαιρία!