Υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Παναγιώτα Δριτσέλη

Η πρώην Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παναγιώτα Δριτσέλη, θα είναι τελικά υποψήφια Ευρωβουλευτής του κόμματος στις εκλογές του Ιουνίου, ύστερα από τις προκριματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή σε όλη τη Θεσσαλία.

Συνολικά από την Θεσσαλία εκτός της Παναγιώτας Δριτσέλη  θα συμμετέχουν άλλα δυο άτομα. Η Φαρσαλινή δικηγόρος Χριστίνα Χλαπανίδα και ο μαθηματικός Γεώργιος Μαρτίου.

Στις εκπλήξεις των προκριματικών  εκλογών καταγράφεται η μη εκλογή της Λαρισαίας ηθοποιού και πρώην βουλευτή Αννας Βαγενά-Κηλαηδόνη.

H Παναγιώτα Δριτσέλη σε δήλωσή της αναφέρει:  Ο αγώνας για την αλλαγή της Ευρώπης μας βρίσκει όλους στην πρώτη γραμμή. 

Σε μία πρωτόγνωρη διαδικασία δημοκρατίας, ψηφιακής δημοκρατίας κι άμεσης δημοκρατίας, χιλιάδες μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διαμόρφωσαν με τις επιλογές τους το ψηφοδέλτιο του κόμματος μας για τις ευρωπαϊκές εκλογές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι με επέλεξαν για την πρώτη γραμμή αυτής της μάχης. Δεσμεύομαι να μιλήσω για την Ευρώπη, να δώσω κι εγώ όλες μου τις δυνάμεις για ένα νέο μοντέλο ευρωπαϊκής πολιτικής, με τις κοινωνικές ανάγκες στο επίκεντρο. Ιδιαίτερα, όμως, δεσμεύομαι να δώσω την μάχη για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, για τον αγροτικό κόσμο, για τις υποδομές, για την δικαιοσύνη και τη διαφάνεια. Ο αγώνας για την Ευρώπη ξεκινάει τώρα, με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να είναι και πάλι η δύναμη της δημοκρατικής ανατροπής! Καλό μας αγώνα.