Υπογραφή εκπόνησης μελέτης για την διευθέτηση του Πορταικού ποταμού από τον Μαράβα

Με τίτλο.. ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ   ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΞΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ» ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΕΣΗ «ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ» της Δ. Κ. ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ».

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να δραστηριοποιείται, για την κατασκευή έργων στον Δήμο Πύλης εξασφαλίζοντας και τα ανάλογα κονδύλια χρηματοδότησης των μελετών από την Πολιτεία, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και από Ευρωπαϊκά Προγράμματα Προγράμματα.

Έτσι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Μαράβας ,υπέγραψε στο Δημαρχείο Πύλης την  Εκπόνηση Μελέτης με τίτλο.. «ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΞΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ» ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΕΣΗ «ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ» ΤΗΣ Δ.Κ. ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ».

Ανάδοχος της  Εκπόνησης Μελέτης είναι η Εταιρεία «ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Ε.Ε.»

Η παραπάνω μελέτη  χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών και  ο προϋπολογισμός  της μελέτης ανέρχεται  στο ποσό των 109. 939,23 ευρώ.