Υπόγειοι κάδοι σκουπιδιών στα Τρίκαλα

Με την ευθύνη του τομέα της καθαριότητας και της καθημερινότητας, επιφορτίστηκε πρόσφατα ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Παναγιώτης Ντιντής, βγαίνοντας σαφώς αναβαθμισμένος, μετά την ανακοίνωση νέων ρόλων και αρμοδιοτήτων κατά τον «μίνι» ανασχηματισμό από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Πρώτη προτεραιότητα του νέου Αντιδημάρχου καθαριότητας είναι η καλύτερη οργάνωση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων, ώστε να μην μένει καμία γειτονιά χωρίς την έγκαιρη αποκομιδή των σκουπιδιών, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην καλή λειτουργία και των κάδων, οι οποίοι θα παραμένουν με κλειστά τα καπάκια, ώστε να αποφεύγονται η διασπορά των σκουπιδιών και η ανάδυση δυσάρεστων οσμών.

Όπως δήλωσε στο trikalaIN ο Παναγιώτης Ντιντής, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει επίσκεψη του ιδίου και επιτελών του στον τομέα της καθαριότητας στον Δήμο Λαρισαίων, προκειμένου να γίνει ενημέρωση και απόκτηση τεχνογνωσίας στην εφαρμογή υπόγειων κάδων σκουπιδιών στα Τρίκαλα, ώστε να λειτουργήσει σε πρώτη φάση πιλοτικά και σιγά σιγά να επεκταθεί σε μονιμότερη βάση στην πόλη. Κάτι τέτοιο εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία σε γειτονικούς δήμους, όπως η Λάρισα, η Καρδίτσα, η Ελασσόνα κλπ.