Στα Τρίκαλα βρίσκεται από προχθές με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων η Στρατηγός ε.α και μέχρι πρότινος ισχυρά κυρία του μεγάλου ασφαλιστικού ταμείου των αστυνομικών και πυροσβεστών Γιούλα Χαρώνη.
Οι Αστυνομικοί των Τρικάλων την υποδέχθηκαν στην πόλη με τις καλύτερες συνθήκες φιλοξενίας και μάλιστα χθες βράδυ συνέφαγαν σε γνωστή ταβέρνα των Τρικάλων.
Στο τραπέζι παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Αστυνομίας Τρικάλων Γιώργος Σπηλιόπουλος, ο Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου, ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Λάμπρος Μητσικός, που ήταν ο φύλακας-άγγελος της κατά την επίσκεψη της στην πόλη, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Πύλης Χρήστος Παπαδογιάννης, ο Γιάννης Γατσάς, ο Γιώργος Τσιαφίτσας, Αντώνης Πρεβέντας και άλλοι συνάδελφοι τους.
Το έργο της κ. Χαρώνη στο ταμείο είναι αναγνωρισμένο από όλους τους συναδέλφους της και αυτό φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο, κατά την επίσκεψη της στα Τρίκαλα.