Υπό ανακαίνιση και επαναλειτουργία το ιστορικό κτίριο του «Παλλάδιον» στα Τρίκαλα

Το ξενοδοχείο «Παλλάδιον» στην οδό Βύρωνος, ήταν ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά ξενοδοχεία της πόλης των Τρικάλων, όπου από τα δωμάτια του έχουν περάσει σημαντικές και μεγάλες προσωπικότητες του τόπου.

Εδώ και αρκετά χρόνια το ξενοδοχείο παρέμενε κλειστό και εγκαταλελειμμένο και πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε Τρικαλινός επιχειρηματίας με γνωστό όνομα στο ξενοδοχειακό κλάδο, να επενδύσει στο συγκεκριμένο κτίριο.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Πανελλήνιο» Βαγγέλη Γεωργίου, ο οποίος φιλοδοξεί να (ανα)στήσει και πάλι το «Παλλάδιον» και να το οδηγήσει με γοργά βήματα στη σύγχρονη εποχή, κάνοντας το και πάλι «σημείο αναφοράς» στους χιλιάδες επισκέπτες της πόλης.

Ήδη αυτές τις ημέρες, όπως αποτύπωσε ο φακός του trikalaIN, γίνονται εργασίες εκ βάθρου ανακαίνισης στο χώρο, ώστε το φθινόπωρο το νέο ξενοδοχείο να είναι έτοιμο και να μπορέσει να υποδεχθεί τους πελάτες του.

Ευχή δική μας είναι το νέο ξενοδοχείο να αποτελέσει ένα ακόμη «στολίδι» και να ξεχωρίσει με παροχή υψηλών υπηρεσιών στο χώρο της εστίασης και της διαμονής στα Τρίκαλα.