Υπέροχος καφές στο λεπτό με κάψουλες kimbo coffee και taresso από την Espresso Boutique

Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει το πρωί βιαστικοί να ετοιμαστείτε να φύγετε κα σκέφτεστε πόσο ωραία θα ήταν να βρίσκετε έτοιμο τον καφέ σας και μάλιστα να είναι ποιοτικός και αρωματικός όπως σας αρέσει; Αν θέλετε να βάλετε τον ιταλικό καφέ στη ζωή σας, τώρα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι νομίζετε, ειδικά αν έχετε μηχανές για κάψουλες στο χώρο σας. Συγκεκριμένα οι βραβευμένες κάψουλες της Kimbo Coffee και της Taresso που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Espresso Boutique, φέρνουν την ιταλική και ελληνική παράδοση του καφέ στο σπίτι σας.

Αν λοιπόν ονειρεύεστε αρωματικό espresso και μοναδικό cappuccino που θα σας φτιάξει την ημέρα από την πρώτη γουλιά, το μυστικό κρύβεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα καφέ, Espresso Boutique, για να έχετε φρέσκο και ποιοτικό επαγγελματικό καφέ στην κουζίνα σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Άρωμα Νάπολης στην κουζίνα σας

Η Kimbo coffee είναι ένα brand καφέ που αναγράφει περήφανα το Ιταλικό του όνομα, αφού φέρνει τον ποιοτικό Ιταλικό espresso, από την πατρίδα του, στο σπίτι σας. Με μία μεγάλη ποικιλία σε προσεκτικά αλεσμένους και συσκευασμένους κόκκους καφέ, αλλά και ειδικά σχεδιασμένες κάψουλες ώστε να είναι συμβατές με την οικιακή σας μηχανή, τώρα μπορείτε να έχετε το πρωινό που ονειρεύεστε και σας αξίζει.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη καφέ Espresso Boutique θα βρείτε τις εξαιρετικές Ναπολετάνικες κάψουλες Kimbo Coffee, σε Intenso, Barista, Napoli, Bio Organic ή και Decaf για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις.

 

Ελληνικός καφές αλλιώς

Ξεχάστε τον ελληνικό καφέ που σιγοβράζει στο μπρίκι. Τώρα ο πιο ποιοτικός και γευστικός καφές με άρωμα Ελλάδας γίνεται από τις κάψουλες Taresso, απλώς πατώντας ένα κουμπί στην οικιακή σας μηχανή. Με έδρα την Κόρινθο, η ελληνική εταιρεία παραγωγής καφέ Taresso αλέθει και συσκευάζει πολύ προσεκτικά κάθε κάψουλα, δημιουργώντας ένα γευστικό και συμπυκνωμένο αποτέλεσμα, που απελευθερώνει μοναδικές γεύσεις και αρώματα, μόλις αποσυμπιεστεί. Από κόκκους 100% Arabica, που αναδύουν γλυκές σοκολατένιες νότες, οι κάψουλες Taresso είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με χαμόγελο.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Espresso Boutique και παραγγείλτε σήμερα τις κάψουλες Kimbo Coffee και Taresso στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.