Υπέγραψε στον Ολυμπιακό (Κ17,Κ19) ο Βασίλης Πρεκατές

Ένας ακόμη αθλητής της Δήμητρα Απόλλων θα προσπαθήσει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα κάνοντας το πρώτο του βήμα με την ένταξή του στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, πρόκειται για τον Πρεκατέ Βασίλη , γεννηθείς τον Αύγουστο του 2005, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα στον σύλλογο του Πειραιά , αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού χαφ, διακρίνεται για την εργατικότητά του,  τα ατελείωτα τρεξίματα, την ομαδικότητα και σε συνδυασμό με το αστείρευτο ταλέντο και την προσωπικότητά που διαθέτει προμηνύεται ένα λαμπρό μέλλον που θα προσπαθήσει να αναδείξει και να εξελιχθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Εξάλλου ο Βασίλης διαθέτει και αρκετά γονίδια και στοιχεία από τον πατέρα του Σάκη ο οποίος για αρκετά χρόνια έπαιξε επαγγελματικό ποδ/ρο φορώντας μάλιστα και τη φανέλα του ΑΟΤ με μεγάλη επιτυχία!
Ο Πρεκατές Β  ξεκίνησε τη προετοιμασία με τη Κ19 του Ολυμπιακού στο Ρέντη  και το Σάββατο θα βρεθούν στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μαζί με τον πρώην αθλητή και συμπαίκτη του στη Δήμητρα τον Ρούτσι Οργκίτο.
Το ΔΣ , οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και όλη η οικογένεια της Δήμητρας του εύχονται πάντα επιτυχίες και πάνω απ’ όλα με υγεία.