Υπάλληλος νεκροτομείου έκανε σεξ με πτώμα ανήλικης

Ο 52χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικό

Ένας εργαζόμενος στο νεκροτομείο της πόλης Μαναούς στη Βραζιλία συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κάνει σεξ με το πτώμα ενός κοριτσιού.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 52χρονος Santos Silva και ένας συνάδελφός του κατανάλωσαν το προηγούμενο βράδυ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μετά την νίκη της ομάδας τους, της Φλαμέγκο, επί της Ρίβερ Πλέιτ για το Copa Libertadores. Τις πρώτες πρωινές ώρες πήγαν όντες μεθυσμένοι στο νεκροτομείο, όπου ο 52χρονος έρχισε να κάνει σεξ με το πτώμα της ανήλικης παρουσία του συναδέλφου του.

Εκείνη την ώρα στην αίθουσα του νεκροτομείου μπήκε ένας αστυνομικός, ο οποίος είχε πάει στο νεκροτομείο, για να συλλέξει πληροφορίες, σχετικά με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, για τα αίτια του θανάτου του κοριτσιού. Έκπληκτος αντίκρισε τον 52χρονο να απολαμβάνει την πράξη του υπό το βλέμμα του συναδέλφου του.

Ο αστυνομικός ανέφερε αμέσως το συμβάν στην διοίκηση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, η οποία απέλυσε άμεσα τον 52χρονο και τον συνάδελφό του, ο οποίος δεν κατονομάσθηκε. Παράλληλα, ξεκίνησε έρευνα της Αστυνομίας για τυχόν και άλλα κρούσματα νεκροφιλίας στο νεκροτομείο. Ο 52χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 1 έως 3 έτη.

news.gr