Υγειονομική κάλυψη από την Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. Τρικάλων

Υγειονομική κάλυψη στο 5οΠανελλήνιο  Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής από την Νοσηλευτική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρικάλων.

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2Φεβρουαρίου  2020, στην πόλη των Τρικάλων διεξήχθη  το 5ο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικήςμε τη συμμετοχή 450 περίπου αθλητών όλων των ηλικιακών κατηγοριών.Το εν λόγω πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη των Τρικάλων, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ., Τρικάλων,παραβρέθηκε στους αγώνες με Εθελοντές και την Νοσηλεύτρια – Εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών έπειτα από αίτημα του Συλλόγου, για την παροχή Πρώτων Βοηθειών στους αθλητές.

Οι εθελοντές αντιμετώπισαν με επαγγελματισμό τα περιστατικά που προέκυψαν, όπως κατάγματα, διαστρέμματα, θλάσεις, τραυματισμούς, εκδορές, ρινορραγίες. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του πρωταθλήματος, η παρουσία τους σε όλη τη διάρκειά των αγώνων προσέφερε πολύ σημαντικό αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους συμμετέχοντες συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης και για αυτό τον λόγο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στη Νοσηλευτική υπηρεσία του Τμήματος.