Ξυλοφόρτωσε και λήστεψε τη γυναίκα του … της έκανε και μήνυση

Ένα περίεργο περιστατικό μεταξύ συζύγων που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, στο Καινούριο, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την Ασφάλεια Αγρινίου.

Αρχικά, μία 50χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι ο 58χρονος σύζυγός της, την χτύπησε μετά από καβγά προκαλώντας της απλές σωματικές βλάβες και την απέσπασε τσάντα που περιείχε διάφορα προσωπικά της έγγραφα, 450 ευρώ αλλά και 9.000 ευρώ τα οποία της είχε παραδώσει ο εργοδότης της, ώστε να τα καταθέσει σε τραπεζικό κατάστημα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο σύζυγός της συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και ενδοοικογενειακή βία.

Όμως η ιστορία είχε και συνέχεια. Έπειτα, ο άνδρας υπέβαλε κι αυτός με τη σειρά του μήνυση εναντίον της συζύγου του, για σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ υποστήριξε ότι δεν την έκλεψε τα χρήματα. Έτσι η Αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη της γυναίκας, η οποία ωστόσο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα, ενώ ο 58χρονος θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Πηγή : sinidisi.gr