«Ξεσκόνισαν» την Παναγιώτα Δριτσέλη

dritseli_foto

 

 

 

 

Δεν έχει τέλος η σάτιρα για τους βουλευτές του Νομού Τρικάλων. Και καλά, ο Μιχάλης Ταμήλος είναι «σιγουράκι» στους Ράδιο Αρβύλα αλλά δεν περιορίζεται μόνο εκεί.

Μαθαίνουμε ότι μια – δύο επιθεωρήσεις που παίζονται αυτή την περίοδο στην Αθήνα για να τον εντάξουν νούμερα σχετικά, στο πρόγραμμα!
 

Και καλά με τον Ταμήλο έχουμε  πια συνηθίσει, το ζήτημα είναι ότι  η σάτιρα για τους κοινοβουλευτικούς μας δεν εξαντλείται μόνο σ’ αυτόν αφού πήραν σβάρνα κι άλλους βουλευτές  ακόμη και όταν δεν δίνουν δικαιώματα.

Χθες ο Νίκος Μουτσινάς  στον ALPHA «ξεσκόνισε» ενδυματολογικά την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη με ιδιαίτερη αναφορά στο κόκκινο μαλλί και με συμβουλές για την μαύρη ρίζα που θέλει βάψιμο!
 

 

Πάντως, «λαδί» δεν πήρε…

 

 

E.K.