Ξέρει να περιμένει ο Σακκάς…

Δεν είναι «χθεσινός» στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον πολιτικό στίβο γενικότερα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Και πολύχρονη πείρα διαθέτει και δε διστάζει να εκφέρει ελεύθερα την άποψη του και έργο έχει να παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης του με τα κοινά.

Το όνομα του ακούστηκε ευρέως στις πολιτικές «πιάτσες» το τελευταίο διάστημα, ως (πιθανός) αντικαταστάτης της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργίας Κοτρώνη-Μπαλοδήμου, αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο δείχνει να απομακρύνεται, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πρόβλημα που είχε προκύψει με τον διορισμό της στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, έχει ξεπεραστεί και δεν υπάρχει κάποιο ασυμβίβαστο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα ο Σακκάς ξέρει να περιμένει (από τις απαραίτητες αρετές που πρέπει να έχει ένας πολιτικός) και γνωρίζει πολύ καλά πως κάποια στιγμή ίσως αργότερα κληθεί από τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, να καταλάβει την θέση του Αντιδημάρχου. Μέχρι τότε μπορεί να φύγει ήσυχος για τις διακοπές του στην αγαπημένη του Σκιάθο!