Ξενοδόχοι Τρικάλων: Πέρυσι πληρότητα 100%, φέτος το απόλυτο μηδέν

Το «Κάθε πέρυσι και καλύτερα» ταιριάζει γάντι την παρούσα περίοδο σχεδόν για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, αφού κανένας τους δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος από τις τεράστιες επιπτώσεις που έχει επιφέρει ο κορονοϊός στο πέρασμα του.

Ιδιαίτερα βαρύ πλήγμα έχει δεχθεί ο κλάδος του τουρισμού, αφού σχεδόν τα πάντα έχουν σταματήσει. Στα ξενοδοχεία των Τρικάλων, ενώ πέρυσι τέτοια εποχή με την έναρξη του «Μύλου των ξωτικών», υπήρχε πληρότητα 100% από επισκέπτες που έρχονταν να περάσουν τις γιορτές στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, φέτος η κίνηση είναι μηδενική, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν.

Αυτό σημαίνει ένα ασύγκριτα μεγάλο πλήγμα για τις επιχειρήσεις αλλά και για τους εργαζόμενους, οι οποίοι έρχονται πλέον αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας. Τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία των Τρικάλων απευθύνουν με κραυγή αγωνίας, κάλεσμα στην πολιτεία να παρθούν γενναία μέτρα στήριξης, ώστε να στηριχθεί ο κλάδος και να μην χαθούν θέσεις εργασίας.

Μπορεί η φετινή χειμερινή σεζόν να χάθηκε  για τον τουρισμό, όλοι όμως εύχονται να περάσει γρήγορα όλο αυτό που ζούμε και του χρόνου και πάλι μα γίνει ο «Μύλος των ξωτικών» για να μετρήσουμε χιλιάδες επισκεπτών στην περιοχή μας!