Ξεκίνησε τις επαφές ο Θεόδωρος Χήρας

Βασική προτεραιότητα του υποψήφιου Δήμαρχου Πύλης Θεοδώρου Π. Χήρα είναι να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους του Δήμου μας, να αφουγκραστεί την αγωνία και τον προβληματισμό τους για το τι μέλλει γενέσθαι στο Δήμο Πύλης.

Η περιοδεία του καλοκαιριού στα χωριά του ορεινού όγκου αλλά και στα πεδινά χωριά του Δήμου Πύλης, έδωσε την ευκαιρία στον Θεόδωρο Χήρα να γνωρίσει τη νεολαία που ζει και εργάζεται στον τόπο καταγωγής των γονέων τους και να του εκφράσουν τις απόψεις τους για την προσέλκυση περισσοτέρων επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για να θαυμάσουν τα μοναδικά τοπία του Δήμου Πύλης. Επίσης, έδωσε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους ίδιους τους γονείς και με τους συνταξιούχους παππούδες για τις συνθήκες διαβίωσης στα χωριά τους, την ανησυχία τους για το μέλλον των παιδιών τους και με ποιους τρόπους θα γίνει πιο ελκυστικός ο Δήμος Πυλης.

Προφανώς, οι επισκέψεις του υποψήφιουΔημάρχου Πύλης Θεοδώρου Π. Χήρα δεν έλαβαν τέλος στην Πύλη και στα χωριά του Δήμου. Απεναντίας, θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς οι επαφές και οι συζητήσεις, διότι μόνο μέσω διαλόγου προκύπτουν ιδέες για έναν καλύτερο Δήμο Πύλης.

 

ΑΠΌ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ