Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου για το συνέδριο και την έκθεση EXPO 2023 (Φωτό+βίντεο)

Στο χώρο των παλιών αποθηκών του ΟΣΕ, που θα φιλοξενήσουν το πρώτο τριήμερο του Σεπτεμβρίου το συνέδριο με κορυφαίους ομιλητές και την μεγάλη κλαδική έκθεση ψύξης-θέρμανσης-κλιματισμού-ανανεώσιμων πηγών ενέργειας EXPO 2023, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο φακός του trikalaIN.gr, προκειμένου να καταγράψει από κοντά τις εργασίες προετοιμασίας της έκθεσης.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων, τελώντας υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και απευθύνεται σε εκατοντάδες εταιρείες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς.

Παρών στο χώρο ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων Νίκος Βαλομάνδρας, ενώ επιτόπια αυτοψία στο χώρο πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων Παναγιώτης Ντιντής και η Προϊσταμένη των κοινωνικών δομών του δήμου Βέρα Ντάκου, επιβλέποντας την πρόοδο των εργασιών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες από όλη την Ελλάδα να πάρουν μέρος στην έκθεση, ενώ στόχος των διοργανωτών είναι να αποτελέσει θεσμό για την πόλη μας, με την πραγματοποίηση της κάθε δύο χρόνια.

Παρακολουθήστε στα βίντεο που ακολουθούν τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων Παναγιώτη Ντιντή, του Πρόεδρου του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων Νίκου Βαλομάνδρα και της Προϊσταμένης των κοινωνικών δομών του δήμου Βέρας Ντάκου: