Ξεκινάει η νέα χορευτική χρονιά για τον «Ασκληπιό»

Λαογραφικός -Χορευτικός Όμιλος ”Ασκληπιός ” Τρικάλων.

Η νέα χορευτική χρονιά ξεκινάει με τα τμήματα ενηλίκων την Πέμπτη 30/9  και ώρα 7.30 μ.μ. και το Σάββατο 2/10 και από ώρα 11 το πρωί’ έως 2 το μεσημέρι τα παιδικά τμήματα και νηπίων.

Μετά από αρκετούς μήνες απραξίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών ξεκινάμε τα μαθήματα παραδοσιακών και λαϊκών χορών , λαμβάνοντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης , που αναφέρονται στη σχετική απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή. Γνωρίζουμε το έντονο ενδιαφέρον των χορευτών μας, συμπολιτών και μελών, για τη λειτουργία του ”ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ” και ως Διοίκηση αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες. Οι συνθήκες μας επιβάλλουν, να είμαστε αντάξιοι και συνεπείς της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε στα 40 χρόνια ύπαρξης του Ομίλου με την ενεργή σας συμμετοχή στο Σύλλογό μας.

Η διδασκαλία γίνεται από έμπειρους και καταξιωμένους πανελλαδικά Χοροδιδασκάλους, που διαγράφουν αξιόλογη και ζηλευτή πορεία στους παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς και την προσήλωσή τους στον λαϊκό μας πολιτισμό.

Οι χοροδιδάσκαλοί μας: Λουκάς Κοντονάσιος – Επιστημονικός Συνεργάτης – Γυμναστής με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς – Ηλίας Ζαχαράκης Δ/νση χορευτικών – Σταύρος Σούλιος- Χρήστος Σούλιος – Κώστας Τζιμούρτος. Σε δύσκολους καιρούς ο ”ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ” επιμένει στην ποιότητα, στη διάδοση και προβολή του πολιτισμού μας, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, γνώση, εμπειρία, μεράκι, επιθυμία για να μεταλαμπαδεύσει σε μικρούς και μεγάλους, όσα μέσα από την έρευνα και τη διαρκή ενασχόλησή του, απέκτησε στα 40 χρόνια λειτουργίας του, δίνοντας ένα δυναμικό παρόν στα δρώμενα της Πόλης μας, της Χώρας μας και διεθνώς:

Λειτουργια των τμημάτων τις κατωτέρω ημέρες και ώρες κατά τις οποίες θα γίνονται και οι εγγραφές:

ΤΡΙΤΗ τμήματα αρχαρίων ενηλίκων και Γυναικών ώρες από 7- 10 μ.μ.

ΠΕΜΠΤΗ ώρες 7- 10 μ.μ. τμήματα εκδηλώσεων

ΣΑΒΒΑΤΟ ώρες από 11 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι, νήπια, παιδικά και το εφηβικό 2-3.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται επι της οδού Γαριβάλδη 8 , (Πνευματικό Κέντρο). Τηλέφωνα επικοινωνίας 24310- 35680 και 31506 . 6973495825 – 6980271715, 6972006004. 6978184522.