Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης έδωσαν οι Πιαλειώτες στο Μαράβα

DSC 1471

Μπροστά σε ένα πολυπληθές και θερμό ακροατήριο, στο κέντρο της Πιαλείας, μίλησε χθες Τετάρτη 14/5/2014, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μαράβας, επικεφαλής του συνδυασμού«ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ», αποσπώντας τα συγχαρητήρια και το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

DSC 1430

Μιλώντας από καρδιάς, ο Κώστας Μαράβας ευχαρίστησε του κατοίκους της Πιαλείας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά. Στο κάλεσμα του νέου ξεκινήματος, που η απερχόμενη δημοτική αρχή την καταδίκασε στην εγκατάλειψη. Στις 18 του μήνα, την Κυριακή η Πιαλεία θα στείλει το μήνυμα, τη Πιαλιώτικη ψήφο που απαιτεί η περιοχή, αντάξια της ιστορικής της παράδοσης. Δε μπορώ να αγνοήσω και να συγχωρήσω την ανευθυνότητα και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής. Το μόνο που κατάφερε στη διάρκεια της θητείας της, ήταν να φορτώσει με δεινά και να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας και θα καταλάβετε τι εννοώ κατέληξε.

DSC 1451

Την Παρασκευή 16/5/14, στις 9:00 μ.μ. ο Κώστας Μαράβας θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία μπροστά από το εκλογικό κέντρο στην ΠΥΛΗ Τρικάλων, όπου θα αναπτύξει το πλήρες πρόγραμμα δράσης του συνδυασμού για ολόκληρο το Δήμο, για την επόμενη πενταετία.

DSC 1489