Ξεχωρίζει ο πολιτικός λόγος του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου

Μέσα σ’ αυτή την γκρίζα εποχή με τα κάθε είδους μηνύματα και πληροφορίες που μας κατακλύζουν καθημερινά από το πρωί ίσαμε το βράδυ και μα την κοινωνία να είναι μέσα στα προβλήματα λόγω πολλών παραγόντων, είναι απολύτως φυσιολογικό η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να γυρίζει την πλάτη της στη πολιτική και τους πολιτικούς, αφού τόσα χρόνια απλά βαρέθηκε να ακούει τα ίδια και τα ίδια και να μην γίνεται τίποτα.

Αν θελήσουμε να ξεχωρίσουμε κάποιες πολιτικές φωνές νηφάλιες, ψύχραιμες και με άποψη, τότε σίγουρα μια από αυτές θα ήταν του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου. Αν κάτι χαρακτηρίζει τον πρώτο σε ψήφους υποψήφιο Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής στις εθνικές εκλογές του 2019, είναι η εμπεριστατωμένη άποψη που καταθέτει για τα πολιτικά πράγματα, για την οικονομία, για την αγορά και τις επιχειρήσεις, για την πανδημία στις δημόσιες παρεμβάσεις του, που συνοδεύεται πάντα από τεκμηριωμένες θέσεις και μετρημένες σοβαρές κουβέντες.

Εξαπολύει όταν χρειάζεται τα βέλη του σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν διστάζει να πει την ωμή αλήθεια και σε ότι αφορά τον πολιτικό του χώρο, το ΠΑΣΟΚ, όταν διαπιστώνει λάθη και παραλείψεις. Σίγουρα τέτοιες φωνές είναι χρήσιμες για τον τόπο.

Στις εκλογές του 2019 έβαλε ένα καλό «φόλι» ο Παπαευθυμίου, που σίγουρα προσδοκά να το πιστοποιήσει και με το παραπάνω στις επερχόμενες εκλογές.