Ξεχωριστή η παρουσία της ΒΙΟΣΑΛ στην μεγάλη έκθεση τροφίμων GULFOOD στο Ντουμπάϊ

Μια από τις μεγαλύτερες και διαρκώς εξελισσόμενες Τρικαλινές επιχειρήσεις στον τομέα των τροφίμων, η ΒΙΟΣΑΛ που εδρεύει στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία τυποποιημένων σαλατών, συμμετέχει στην μεγάλη παγκόσμια έκθεση τροφίμων GULFOOD, που πραγματοποιείται από τις 16-20 Φεβρουαρίου 2020 στο μακρινό Ντουμπάϊ.

Εκεί βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες Ζήνα Ζαραμπούκα και Δημήτρης Χριστοδούλου, καθώς και τα στελέχη της Τρικαλινής επιχείρησης, για την προώθηση των πρωτοποριακών και μοναδικών σε ποιότητα και γεύση προϊόντων της ΒΙΟΣΑΛ, στοχεύοντας πλέον σε μεγαλύτερες αγορές, αφού η φήμη των προϊόντων της ΒΙΟΣΑΛ έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και έχει εξαπλωθεί παντού στην παγκόσμια αγορά.