Ξανά με πρωταγωνιστικό ρόλο Μπάτζιος και Νταούλας στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του κόμματος για την επόμενη τριετία. Τα αποτελέσματα για την σύνθεση της νέας 25μελούς ΝΕ, που αποτελείται από παλαιότερα να νεότερα στελέχη, έφεραν στις πρώτες θέσεις των εκλεγέντων ξανά το νυν Γραμματέα Σταύρο Νταούλα και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Χρήστο Μπάτζιο.

Είσαι σχεδόν βέβαιο πως και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το κόμμα πανελλαδικά που εισέρχεται σε μια φάση ανασυγκρότησης, περνάει σταδιακά σε μια νέα εποχή, έχοντας βέβαια ως απώτερο στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του κόμματος σε τοπικό επίπεδο, για την εξασφάλιση ενός πολύ καλού εκλογικού αποτελέσματος και στα Τρίκαλα στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν.

Τόσο ο Σταύρος Νταούλας όσο και ο Χρήστος Μπάτζιος θα βρεθούν την επόμενη μέρα ενισχυμένοι και έχοντας ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και η πρότερη θητεία τους στις συγκεκριμένες κομματικές θέσεις ευθύνης, με τον ΣΥΡΙΖΑ στο μεγαλύτερο μέρος αυτής να είναι στην κυβέρνηση, τους εξασφαλίζει αναμφισβήτητα μια εμπειρία και μια γνώση περί των κομματικών, που ίσως κάποια νεότερα στελέχη ακόμη να μην τις διαθέτουν στον βαθμό που θα έπρεπε.

Η καλύτερη οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο είναι το μεγάλο ζητούμενο που έβγαλε η κάλπη των εσωκομματικών εκλογών, ενόψει και των επικείμενων εθνικών εκλογών εντός του έτους, έτσι όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν αυτοί που βλέπουν «μακριά» στην πολιτική.

Νταούλας και Μπάτζιος είναι δύο έμπειρα πια κομματικά στελέχη, που όπως όλα δείχνουν θα βρεθούν ψηλά και πάλι στην πυραμίδα της τοπικής κομματικής ιεραρχίας. Αν εξασφαλίσουν την συμπαράσταση και βοήθεια κάποιων παλαιότερων και των εκπροσώπων της νέας γενιάς του κόμματος, ίσως «προχωρήσουν» το κόμμα ακόμα παραπέρα….Το επόμενο διάστημα, εντός αλλά και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε για το τι θα σηματοδοτήσει…