«Ξάφρισε» ασθενείς και συνοδούς στο νοσοκομείο Πύργου

Εκμεταλλευόμενος την απουσία τους τρύπωσε στο δωμάτιο και άρπαξε τα κινητά τους

Πάνω- κάτω στους διαδρόμους του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου πήγαινε ένας 45χρονος Έλληνας, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να «μπουκάρει» στους θαλάμους νοσηλείας για να κλέψει. Και την βρήκε, όταν ένας ασθενής και ο συνοδός του απομακρύνθηκαν για λίγο.

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία τους, τρύπωσε στο δωμάτιο και άρπαξε τα κινητά τους. Όμως, έπεσε πάνω τους την στιγμή που επέστρεφαν, ακινητοποιήθηκε και ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι τον συνέλαβαν πριν προλάβει να διαφύγει. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

 Σε ένα σούπερ μάρκετ στο Άργος μπήκαν παριστάνοντας ότι ήθελαν να ψωνίσουν δυο Ελληνίδες, μια 21χρονη και μια ανήλικη, αλλά οι υπάλληλοι τις αντιλήφθηκαν να κλέβουν διάφορα προϊόντα και κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφαλείας. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ οι νεαρές «μακρυχέρες» συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής από κοινού.
protothema.gr