Βροντερό παρών από το Χρήστο Μαγκούφη

magoufis

 

 

 

«Μόνος μου θα αγωνιστώ για τα περισσότερα. Μαζί θα τα πετύχουμε όλα. Εσείς είστε η δύναμή μου», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Την κεντρική του ομιλία πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Μαγκούφης, με τη μεγάλη συμμετοχή των φίλων και υποστηρικτών του να καταδεικνύει την δυναμική της υποψηφιότητας του.
 

«Η συμμετοχή είναι μια έκφραση εμπιστοσύνης στην παράταξη μας. Είναι μια έκφραση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Στο πνευματικό κέντρο η καρδιά των Τρικαλινών χτυπά στο ρυθμό της νίκης του ΠΑΣΟΚ. Η συγκέντρωση είναι προμήνυμα νίκης και συντελεστές αυτής της νίκης είσαστε εσείς. Αυτή η συγκέντρωση απόψε στέλνει μηνύματα σε πολλούς. Απογοητεύει αυτούς που βιάστηκαν να μας θεωρήσουν χαμένους», τόνισε ανεβαίνοντας στο βήμα ο κ. Μαγκούφης.
Ο κ. Μαγκούφης μίλησε στο κοινό από καρδιάς, αγγίζοντας το σύνολο των φιλών και των υποστηρικτών του. Αναφέρθηκε στις περιοδείες του, αλλά στα προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες σήμερα.
 

«Αφουγκράστηκα και αφουγκράζομαι διαρκώς τους καημούς, την αγανάκτηση και την αγωνία των πολιτών για το δικό τους αύριο και ιδίως το αύριο των παιδιών τους. Συμμερίζομαι απόλυτα αυτούς τους καημούς και αυτή την αγωνία. Και αναγνωρίζω το δίκαιο των πολιτών και το δικαίωμα τους στη ζωή. Νιώθω την αγωνία τους, υπερασπίζομαι τα δικαιώματά τους.
Εκτός όμως από την αγωνία, αφουγκράστηκα παράλληλα και την πίστη της πλειοψηφίας των πολιτών στην παράταξή μας, γιατί ακράδαντα πιστεύει πως μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει τη ρεαλιστική πρόταση εξόδου από την κρίση», συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης ο κ. Μαγκούφης κατέθεσε με γενναιότητα τη συγνώμη του για τυχόν λάθη του.
 

«Καταθέτω λοιπόν με γενναιότητα τη συγγνώμη για λογαριασμό της παράταξής μου και για όσα προσωπικά εκ των αναγκαίων δεν κατάφερα να πετύχω, παρά τις καθημερινές μάχες που έδινα στη Βουλή, στα θεσμικά όργανα, στην κοινωνία. Ένα συγγνώμη καρδιάς. Ένα συγγνώμη αλήθειας. Ένα συγγνώμη ευθύνης».
Ο κ. Μαγκούφης αναφέρθηκε αναλυτικά με όλες τις εξελίξεις που βρέθηκε αντιμέτωποι η παράταξη του και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, καθώς και στα διλλήματα που τέθηκαν για το μέλλον της χώρας.
«Μετά από πολλούς αγώνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία της κυβέρνησης Παπαδήμου και με τη σημαντικότατη προσφορά σ’ αυτό τον αγώνα του Βαγγέλη Βενιζέλου βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να έχουμε αποφύγει την άτακτη χρεοκοπία, να έχει κουρευτεί το δημόσιο χρέος κατά 105 δισεκατομμύρια, να έχουμε πετύχει η νέα Δανειακή Σύμβαση με μικρό μεσοσταθμικό επιτόκιο 3,65% που ξεκινά από 3% για το 2012, προχωρά η ανακεφαλαίωση των τραπεζών για να υπάρξει ξανά ρευστότητα στην αγορά, πράγμα αναγκαίο για την επανεκκίνηση της οικονομίας».
 

Λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του ο κ. Μαγκούφης μίλησε για την ανάγκη της Ελλάδας για ανάταξη…ανάταξη ιδεολογική, πολιτική, οικονομική, κρατική – κυβερνητική, νομοθετική, ασφάλειας, ηθική κοινωνική και εθνική.
«Η Ελλάδα μας έχει ανάγκη από μία ανάταξη προσωπικη. Χρειαζόμαστε ως άτομα και ως πολίτες ένα συγκλονισμό της συνείδησης, χρειαζόμαστε μία πολιτική αυτογνωσία . Στόχος μας, ο άνθρωπος που συνδυάζει τη σκέψη και τη δράση. Μόνο έτσι, η κοινωνία μας θα αποκτήσει προοδευτικό βηματισμό και βεβαιότητα για την πραγμάτωση των στόχων».

 

Πηγή: Ερευνα