Βρέθηκε λύση για το θέμα των χρεών μεταξύ Δήμου και ΠΑΕ

4_lrg

Παρά τα όσα ειπώθηκαν κυρίως στα ερτζιανά τις τελευταίες δύο μέρες ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα Βαγγέλης Πλεξίδας τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα πριν απο λίγο στο Δημαρχείο παρουσία και του Αντιδημάρχου Θόδωρου Σπανού.

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας δέχτηκε να αναλάβει τα χρέη που αντισοιχούν στην ΠΑΕ (περίπου 30.000 ) αφού στην λίστα υπήρχαν και χρέη που αφορούσαν τον ερασιτέχνη.

Από την πλευρά του ο κ. Λάππας συμφώνησε να εξετάσει τα παραστατικά που θα του προσκομίσει η ΠΑΕ Τρίκαλα και που θα καταδεικνύουν το ποσό το οποίο και έβαλε η ομάδα για έργα στο γήπεδο ώστε να αφαιρεθούν απο το ποσό.

Μετά την συνάντηση ο κ. Λάππας δήλωσε: «Είχαμε μία καλή κουβέντα, μία γόνιμη και παραγωγική συζήτηση και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε και οι δύο συνεπείς σε αυτά που κουβεντιάσαμε για το καλό της πόλης, της ομάδας που όλοι αγαπάμε, για το καλό των Τρικάλων. Αν είναι συνεπής ο πρόεδρος θα έρθω και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας».

Απο την πλευρά του ο Βαγγέλης Πλεξίδας τόνισε: «Ο Δήμαρχος είναι κοντά στην ομάδα, είναι Τρικαλινός, ανήκει στα Τρίκαλα και θα στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται. Βρήκαμε κάποιες λύσεις και θα είμαι συνεπής στις δεσμεύσεις μου απέναντι του».

Sportrikala.gr