Βραβεία σε εμπορικά καταστήματα των Τρικάλων

Νότα αισιοδοξίας η σημερινή βράβευση στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Μετά την πτώση της εμπορικής κίνησης λόγω του χιονιά, η αναθέρμανσή της έρχεται με… βραβεία.

Βραβεία από τον Δήμο Τρικκαίων στους 5 από τους 30 συμμετέχοντες εμπόρους των Τρικάλων, για τον καλύτερο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο Βιτρίνας Εμπορικού Καταστήματος του Δήμου Τρικκαίων.
Οι συμμετοχές χαρακτηρίστηκαν από όμορφες και, κυρίως, πρωτότυπες συνθέσεις, με αποτέλεσμα η επιτροπή να δυσκολευτεί.

Κατέληξε σε πέντε βραβεύσεις, που, όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, έδειξαν ότι η πόλη τα Χριστούγεννα είχε όμορφο διάκοσμο, προσέλκυε τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και απετέλεσε σημείο αναφοράς, παράλληλα με τον Μύλο των Ξωτικών.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χρήστος Μπλουγούρας, ο οποίος ανέφερε ότι η συγκεκριμένη βράβευση μπορεί να γίνει θεσμός, δίνοντας κίνητρο στους τρικαλινούς εμπόρους να συμβάλλουν με τον τρόπο αυτό στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κ. Ντ. Δήμα συνεχάρη τους συμμετέχοντας, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξαν πολλές συμμετοχές για τον διάκοσμο οικιών.
Τα βραβεία δόθηκαν ως εξής:
–  1ο  βραβείο, στο κατάστημα  «Τουφεξίδης» ιδιοκτησίας κ. Αθανάσιου Τουφεξίδη (ένα λαπτοπ).

– 2ο  βραβείο στο κατάστημα  «Κοντοτόλη Μαρίνα hair gallery» ιδιοκτησίας κ. Μαρίνας Κοντοτόλη (ένα τάμπλετ).

–  3ο  βραβείο στο κατάστημα  «VA BENE» ιδιοκτησίας κ. Αθανασίας Μήτσιου (ειδικό αναμνηστικό νόμισμα για τον Β. Τσιτσάνη).

–  4ο  βραβείο στο κατάστημα  «CAPRICCIO» ιδιοκτησίας κ. Βασίλειου Σακοράφα(ειδικό αναμνηστικό νόμισμα για τον Β. Τσιτσάνη).

–  5ο  βραβείο στο κατάστημα  «Oh lalo» ιδιοκτησίας των κ. Αφροδίτης Ιωαννίδου και  Μαρίας Χουτέα(ειδικό αναμνηστικό νόμισμα για τον Β. Τσιτσάνη).

Η πενταμελής επιτροπή διαγωνισμού για την αξιολόγηση και βράβευση της καλύτερης στολισμένης βιτρίνας αποτελούταν από την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων κ. Κων/νιά Δήμα, τη δημοτική σύμβουλο κ. Σοφία Αλεστά, δύο μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και την αρχιτέκτονα υπάλληλο των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων κ. Φανή Τσαπάλα.