Βραβεύσεις με συγκίνηση στην εκδήλωση της κοπής πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων [foto]

Ασφυκτικά γεμάτη από τον εμπορικό κόσμο της πόλης, θεσμικούς παράγοντες, εκπροσώπους φορέων, αλλά και απλούς πολίτες, ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ στην συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό από το βήμα ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας, ο οποίος ήταν φυσικά παρών στην εκδήλωση με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ακολούθησε μέσα σε κλίμα συγκίνησης η βράβευση των τεσσάρων (4) πρώην Προέδρων του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων,για την προσφορά τους τόσο στον Εμπορικό Σύλλογο όσο και στα κοινά της πόλης μας, ήτοι των κ.κ. Περικλή Βασιλού, Ηρακλή Μπλουγούρα, Παναγιώτη Γεροκώστα και Χρήστου Καλέα, οι οποίοι εμφανώς συγκινημένοι για την τιμή που τους έγινε, αναφέρθηκαν-ο καθένας ξεχωριστά- για το έργο που επιτέλεσαν στην ανάπτυξη του εμπορίου, αλλά και στην ανάπτυξη του τόπου εν γένει, με τους αγώνες που έδωσαν για την ίδρυση και λειτουργία των ΤΕΦΑΑ, του τελωνείου κλπ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μίνι μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.