Βραβεύσεις σε συνεργάτες από την NÕS Insurance των αδερφών Λιάγκα

Μια σημαντική βραδιά με βραβεύσεις για τους συνεργάτες της NÕS Insurance, ενός από τους μεγαλύτερους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, των αδερφών Nάσου και Αλέξη Λιάγκα, έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη γνωστή ταβέρνα «Το τζάκι» στον Παλαιόπυργο, για τον Ασφαλιστικό κλάδο και όλους τους συνεργάτες της εταιρείας ανά την Ελλάδα. Παρουσία των δυο τρικαλινών Υπουργών, Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου.

Το παρόν έδωσαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας και ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας. Ακολούθησαν βραβεύσεις, ενώ ανάμεσα στους πολύτιμους συνεργάτες ήταν και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων ασφαλιστής Γιώργος Ηλιάδης. Ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο κ. Αλέξης Λιάγκας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, την αξία της NÕS στην ασφαλιστική αγορά αλλά και την εξέλιξη αυτής, μέσω των ανθρώπων της, έτσι ώστε πελάτες και συνεργάτες να έχουν πρόσβαση σε βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Βασίλειος Λιάγκας, τόνισε: Είμαστε μια οικογένεια συνεργατών με κοινό στόχο και κοινό όραμα, ένα ικανοποιημένο δίκτυο, και όλα αυτά μέσα από μια δυνατή, ευέλικτη, αξιόπιστη και δυναμική NÕS»

 φωτογραφίες: Ανδρέας Σιμορέλης