Βραδινή «έφοδος» Νάκη στο Πάρκο του Αϊ Γιώργη!

20140807 202857

Ο επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και πρώτος πρόεδρος Ο.Α.Κ.Α. (Αθλητικού Οργανισμού) Δήμου Τρικκαίων Βασίλης Νάκης βρέθηκε χθες (20:30, 7/8) στο Πάρκο του Αϊ Γιώργη στο Ριζαριό.

Όχι, δεν τον είδαμε με… φόρμες!

Δεν πήγε για να αθληθεί, αλλά για να δει και να… ενημερωθεί, καθώς, τις προηγούμενες ημέρες, έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από δημότες εξαιτίας του ότι οι «τρύπες» εμφανίζονται, η μία μετά την άλλη, κατά μήκος του πράσινου ταρτάν…

DSC06566

Μιλώντας στο trikalaIN θύμισε πως, στην διάρκεια της θητείας του (2010), «άρχισαν και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Πάρκο, με μια εργολαβία ύψους 400.000 ευρώ. Ο χώρος μετατράπηκε σ’ έναΠρότυπο Αθλητικό Κέντρο. Προσέξαμε την κάθε λεπτομέρεια… Να σκεφθείτε ότι φέραμε κοσκινισμένο χώμα από την Κόρη για τον χωμάτινο διάδρομο έτσι ώστε όταν κάνεις βάδην να μην σηκώνεται ούτε… χιλιοστό σκόνης! Φτιάξαμε γήπεδα μπάσκετ & βόλεϊ -παρά τις έντονες αντιδράσεις που συναντήσαμε τότε- και με τη βοήθεια του Σωτήρη Χατζηγάκη, ο οποίος ήταν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, τοποθετήσαμε ξύλινα κιόσκια, οίκημα και τραπεζάκια πικ νικ».

Λογικό κι επόμενο, λοιπόν, ο εκ Γαρδικίου βετεράνος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να νοιάζεται για το «παιδί» του και να ενδιαφέρεται για την «πρόοδό» του…

20140807 203134

Ο κ. Νάκης κατέγραψε στο μπλοκάκι του αυτά που διακρίβωσε και χρήζουν άμεσης παρέμβασης. Σε πρώτη φάση, θα μιλήσει με τον απερχόμενο δήμαρχο Χρήστο Λάππα και, ακολούθως, με τον διάδοχό του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο πρώτος -και να θέλει- δεν προλαβαίνει…
Ο δεύτερος (ευτυχώς) φαίνεται να καταλαβαίνει…

DSC06568A

.