Βραδιά κεφιού και διασκέδασης στην κοπή πίτας του Δήμου Πύλης

Σε μια όμορφη βραδιά, διανθισμένη με κέφι και διασκέδαση και μέσα σε γιορτινή και οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του το βράδυ της παρασκευής στο κοσμικό κέντρο «Ονείρων έπαυλις» ο Δήμος Πύλης.

Και ήταν όλοι εκεί, σε μια γιορτινή βραδιά που γίνεται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, οι εργαζόμενοι με τις οικογένειες και τους φίλους τους και δημότες του Δήμου Πύλης.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Δημήτριος Κατσαρός και ομάδα ιερέων, ενώ ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας λαμβάνοντας τον λόγο ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους μια καλή και γόνιμη χρονιά, τονίζοντας τον αγώνα της Δημοτικής Αρχής να αναδείξει τις μεγάλες δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την ευημερία τόσο του Δήμου όσο και όλων των κατοίκων.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Χρήστος Νάκος, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Στέφανος Παιδής και ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Παναγιώτης Τζιαχρήστος.

Ακολούθησε γλέντι για όλους από λαϊκή και δημοτική ορχήστρα, που απογείωσε το κέφι μέχρι αργά τη νύχτα.