Βραδιά ευχών για τον Σάκη Παπαδόπουλο από δεκάδες φίλους και «συντρόφους» του

Μέσα σε ήρεμη, χαλαρή και άκρως φιλική ατμόσφαιρα με συζήτηση και υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, κύλισε η χθεσινή βραδιά για τον Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος δεξιώθηκε δεκάδες φίλους, συγγενείς, γνωστούς, πολιτικούς φίλους και «συντρόφους» του, στην αίθουσα του Φρουρίου των Τρικάλων, με αφορμή την ονομαστική του γιορτή.

Ημέρα χαράς και γιορτής για τον Σάκη Παπαδόπουλο και την σύζυγο του Ρορώ Παϊζάνου, που μέσα στο χαμόγελο και την ευγένεια που τοις διακρίνει , ήταν άξιοι και άριστοι οικοδεσπότες μιας όμορφης βραδιάς, αντάξιας του σκοπού για τον οποίο πραγματοποιήθηκε.

Ο φακός του trikalaIN βρέθηκε στην όμορφη γιορτινή βραδιά για τον γνωστό γιατρό και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφοντας πολλές επώνυμες και μη παρουσίες πολιτικού, επιστημονικού, κοινωνικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, που έσπευσαν μαζικά να του δώσουν τις ευχές τους.

Διακρίναμε μεταξύ άλλων τον συνάδελφο του Βουλευτή Χρήστο Σιμορέλη, τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Νταούλα, Χρήστο Μπάτζιο και Κώστα Παππά, τους προσωπικούς του φίλους Γιάννη Πατίλη έμπορο πολύτιμων λίθων, Γαβρίλο Πετρίδη εφοπλιστή, Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο Διευθυντή της αιματολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Παπανικολάου» και Γιώργο Βογιατζή μάνατζερ της φαρμακευτικής εταιρίας GENESIS, που ήρθαν από την Αθήνα ειδικά  για να τιμήσουν τον Σάκη Παπαδόπουλο στην γιορτή του, τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών π. Αλέξιο Κανίνα, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη, τον Ναύαρχο ε.α Νικόλαο Γκόγκο, τους γιατρούς Δημήτρη Σταυρόπουλο, Στέφανο Μυλωνά, Κώστα Χάϊδο, Αλέξανδρο Κρητικό, Αδαμάντιο Μπουρδάκη, τον πρώην Πρόεδρο της κοινότητας Πιαλείας και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καπέλο και πολλούς ακόμη επώνυμους Τρικαλινούς.