Βουλευτής Βενεζουέλας: Το αεροσκάφος στην Αθήνα είχε σχέση με το χρυσό [βίντεο]

Νέες αποκαλύψεις για την πτήση – μυστήριο που έκανε το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας στην Αθήνα, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, έκανε ο βουλευτής της Βενεζουελάνικης αντιπολίτευσης Χοσέ Γκέρα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Χόσε Γκέρας υποστήριξε πως η άφιξη του Χόρχε Αρεάσα στην Αθήνα έχει σχέση με τον χρυσό της Βενεζουέλας που το καθεστώς Μαδούρο βγάζει έξω από τη χώρα.

«Βγάζουν τον χρυσό από τη χώρα με έναν τρόπο λαθραίο. Είναι πιθανό, να χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσο την Ελλάδα» είπε συγκεκριμένα ο Χοσέ Γκέρα προσθέτοντας πως «χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πάρουν ευρώ τα οποία εισάγουν στο Καράκας».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της αντιπολίτευσης υποστήριξε πως το κυβερνητικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στην χώρα μας, επειδή η Ελλάδα είναι στην ίδια γραμμή με τον Μαδούρο, ενώ μάλιστα δήλωσε απογοητευμένος για το γεγονός ότι η κοιτίδα της Δημοκρατίας στηρίζει το καθεστώς Μαδούρο.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα με ανακοίνωσή της η ΥΠΑ επιβεβαίωσε ότι στο αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για ανεφοδιασμό καυσίμων επέβαινε ο Χόρχε Αρεάσα, υπουργός Εξωτερικών του καθεστώτος Μαδούρο.

Ακόμη τέσσερις φορές στην Αθήνα κυβερνητικά αεροσκάφη της Βενεζουέλας

Να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ αποκάλυψε επίσης πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος καθώς επίσης και άλλα αεροσκάφη της Βενεζουέλας έχουν προσγειωθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άλλες τέσσερις φορές στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να γίνει ποτέ γνωστός ο λόγος ή ποιοι επέβαιναν.

Στελέχη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα καταγγέλλουν ότι κατά την ίδια χρονική περίοδο που το αεροσκάφος βρέθηκε στην Αθήνα η κυβέρνηση του Μαδούρο έβγαζε από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας τόνους χρυσού, ενώ την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση φυγάδευσης στο εξωτερικό συγγενών κυβερνητικών στελεχών, που τους έχει απαγορευθεί η είσοδος στην ΕΕ.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ:

https://www.youtube.com/watch?v=nmBkwP865TA&feature=youtu.be