Βούλα Πατουλίδου και Ελεονώρα Μελέτη έρχονται στα Τρίκαλα τις επόμενες ημέρες

Τα Τρίκαλα θα επισκεφθούν μέσα στην εβδομάδα δύο υποψήφιες Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και γνωστές η καθεμία  στον τομέα της.

Πρόκειται για την Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια Βούλα Πατουλίδου και την επίσης υποψήφια Ευρωβουλευτή Ελεονώρα Μελέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr, η Βούλα Πατουλίδου θα βρεθεί στα Τρίκαλα το απόγευμα της Πέμπτης, όπου θα επισκεφθεί μεταξύ άλλων τα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων και το εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην Ασκληπιού, ενώ η Ελεωνόρα Μελέτη θα έρθει την Κυριακή, συνδυάζοντας τον προεκλογικό της αγώνα με την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Το όνειρο μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο» στις 18.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη.