Στα Τρίκαλα βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Ολυμπιονίκης, Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Πατουλίδου, στο πλαίσιο περιοδειών της σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.
Μετά την επίσκεψη της στο αθλητικό κέντρο Σωτήρας-Ράξας, η κ. Πατουλίδου επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Ασκληπιού, όπου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Τρικάλων Γιάννη Κουτσονάσιο, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και αρκετά τοπικά στελέχη του κόμματος, συζητώντας μαζί τους για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας με συνέπεια, σταθερότητα και ασφάλεια, κάτι που μπορεί να εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στα Τρίκαλα η Βούλα Πατουλίδου βρήκε πολύ καλούς της φίλους, μεταξύ των οποίων και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων Δήμητρα Νάτσινα.
Ακολούθως η κ. Πατουλίδου περπάτησε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, όπου χαιρέτησε κόσμο και συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι την υποδέχθηκαν με θέρμη αναφωνώντας το περίφημο «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο», που είχε πει η ίδια μόλις είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης το 1992.
Στο παρακάτω βίντεο του trikalaIN.gr δείτε τι δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου, κατά την επίσκεψη της στα Τρίκαλα: