Βορίδης: Έτος εκλογών το 2018

«Η ΝΔ δεν μπαίνει καν σε συζήτηση,  χωρίς κυβερνητική θέση με συντεταγμένους πίσω από αυτήν όλους τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας» αναφέρει σε δηλώσεις του ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, αναφέρει ακόμα, πως όσοι βουλευτές του κόμματός του, επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, εκτιμώντας ότι τα συλλαλητήρια αυτά βοηθούν τη χώρα.

«Είναι σπουδαίο και συγκινητικό να παρακινούν οι πολίτες τους αντιπροσώπους τους να τηρήσουν μια περήφανη και σθεναρή στάση – δίνει κουράγιο σε όλους μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λέγοντας ότι κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση είναι «μια χαμένη ημέρα για την πατρίδα», ο κ. Βορίδης είπε ότι «οι εκλογές θα έπρεπε να έχουν γίνει χθες», εκτιμώντας ότι «εντός του 2018 θα διαμορφωθούν συνθήκες αντικειμενικές, κοινωνικές, εθνικές και πολιτικές πιέσεις που θα τη σύρουν σε εκλογές».

«Το 2018 θα είναι έτος εκλογών και πολιτικής ανατροπής» είπε ο κ. Βορίδης προσθέτοντας ότι η ΝΔ θα λάβει καθαρή κυβερνητική εντολή. Επίσης, είπε ότι η ΝΔ έχει καταστήσει σαφές για τις εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης ότι πρέπει να διεξαχθούν με το υφιστάμενο εκλογικό σύστημα στην ημερομηνία που έχει καθοριστεί, ενώ, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι το κόμμα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει καμία συζήτηση για πρόσωπα που θα προτείνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

reader.gr