Βόμβα στο ΣΚΑΙ ! Εγκαταλείπει ο Αλαφούζος και περνά στα χέρια Μαρινάκη

Κυβερνητικές διαρροές θέλουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να γίνεται ο κραταιός άνδρας του Π. Φαλήρου και ο ΣΚΑΙ από ιδιοκτησία Αλαφούζου να περνάει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά τον Παναθηναϊκό ο μιντιάρχης εγκαταλείπει και την τηλεόραση και αυτό μοιάζει με κεραυνό εν αιθρία τόσο για τους ανθρώπους εντός καναλιού όσο και για τους υπόλοιπους του χώρου.

Σημερινό δημοσίευμα της Sport time επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές κάνει λόγο για παραχώρηση της κυριότητας του τηλεοπτικού σταθμού Σκαι στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα αφήσει ουσιαστικά και τον έλεγχο του καναλιού.

Οι δυο άνδρες είχαν βρεθεί αντιμέτωποι όταν έγινε ο διαγωνισμός για τις 4 άδειες και είχαν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας μάλιστα δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητα τα ποσά που είχαν δώσει για την κάθε μια.

Τότε στη μάχη των καναλιών ήταν 4 τα ηγετικά πρόσωπα που κατάφεραν κα πήραν τηλεοπτική άδεια με τα εκατομμύρια να κάνουν τρελό χορό πάνω στο τραπέζι.

Συγκεκριμένα είχαν δώσει: 43,6 εκατομμύρια ευρώ ο Γιάννης Αλαφούζος, 52,6 ο Γιάννης Καλογρίτσας, 73,9 έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και 75,9εκ ευρώ ο Θοδωρής Κυριακού

Η είδηση για την παραχώρηση του ΣΚΑΙ στον Βαγγέλη Μαρινάκη δίνει τη δική της εξήγηση για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στο Μega, οι μέτοχοι του οποίου αποφάσισαν να μην δηλώσουν συμμετοχή για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι θα σωζόταν το άλλοτε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι με την παρέμβαση Μαρινάκη αφού είχε δείξει ενδιαφέρον για απόκτηση δικής του τηλεοπτικής στέγης εκείνος σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να είπε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι θα μπει στα μίντια μέσω του ΣΚΑΙ.

Επενδυτής live