Βολές Βλαχογιάννη για τους αγροφύλακες

Με αφορμή την μη ολοκλήρωση ακόμη, της μετάταξης των αγροφυλάκων στα δασαρχεία, ο αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τεράστια ερωτηματικά προκαλεί στους πολίτες, η βραδύτητα και αναβλητικότητα με την οποία αντιμετωπίζει, πολλά και κρίσιμα θέματα της Ελληνικής κοινωνίας, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα έλλειψης πυξίδας και προσανατολισμού δράσης, αποτελεί η περίπτωση των αγροφυλάκων.

blaxogianis_thumb_medium500_0

Προεκλογικά η σημερινή κυβέρνηση κατηγορούσε τη Νέα Δημοκρατία, ότι έβρισκε λεφτά για αγροφύλακες, αλλά δεν εύρισκε για νοσοκόμους.

Παρόλα αυτά, σχεδόν δύο χρόνια τώρα και οι αγροφύλακες υπάρχουν και χωρίς αντικείμενο παραμένουν.

Πήραν μια απόφαση να τους μετατάξουν στα δασαρχεία, όπου πράγματι θα μπορούσαν να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες, με την εμπειρία και την καλή γνώση των περιοχών ευθύνης τους, αλλά ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες ενέργειες.

Καλούμε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση, να επισπεύσει τις διαδικασίες, εν όψει και της νέας αντιπυρικής περιόδου, ώστε ένας τόσο ικανός αριθμός προσωπικού, να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς τον τόπο, για τις οποίες και αμείβεται».