«Βολές» Μιχαλάκη κατά Αναστασίου για στήριξη Τσιλιμίγκα στις περιφερειακές εκλογές

Τα ξίφη τους διασταύρωααν σήμερα το πρωί, στην ενημερωτική εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός «όσο κρατάει ένας καφές», ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Αναστασίου, αναφορικά με το εάν η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης στήριξαν την υποψηφιότητα συγκεκριμένου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης κατηγόρησε ευθέως τον Χρήστο Αναστασίου, ότι όχι μόνο δεν στήριξε τον συνδυασμό του Κώστα Αγπραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως όφειλε με την ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αντίθετα στήριξε τον αντίπαλο συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα, με τρόπο προκλητικό, το οποίο ανακοίνωσε και δημόσια.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Αναστασίου αρνήθηκε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, λέγοντας πως στήριξε τον Κώστα Αγοραστό, ψηφίζοντας όμως άλλα στελέχη εκτός του Χρήστου Μιχαλάκη, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά πως δεν τον «βλέπει» καθόλου!

Στην κουβέντα τοποθετήθηκαν επί του θέματος εκφράζοντας την άποψη τους, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας.