…βλέπει μακριά ο Κώστας Φαμίσης

Είναι αλήθεια πως ο άνθρωπος έχει συνδέσει το όνομά του με το ΠΑΣΟΚ και την ανιδιοτελής προσφορά του στο κίνημα παραμένοντας ένας απλός στρατιώτης που ξέρει να δίνει μάχες χωρίς τυμπανοκρουσίες και να βλέπει μπροστά.

Ο λόγος για τον Καλαμπακιώτη πανεπιστημιακό, επιχειρηματία και πολιτευτή του κινήματος στο νομό Κώστα Φαμίση η πορεία του οποίου στην τοπική αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή δεν περνά επ΄ ουδενί απαρατήρητη, κάτι που συνέβη και στην εκδήλωση κοπής πίτας την Κυριακή παρουσία του Ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη.

Αν και ανειλημμένες υποχρεώσεις τον έκαναν  να καθυστερήσει ο Κώστας Φαμίσης τελικά βρέθηκε στο «Φρούριο» προς ευχαρίστηση του Νίκου Ανδρουλάκη που τα είπαν εν τάχει και μάλιστα ζήτησε να φωτογραφηθούν  προκαλώντας την έκπληξη σε πολλά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ευχόμενος στον Ευρωβουλευτή να είναι αυτός ο επόμενος αρχηγός του κινήματος!

-Σημάδι ότι ο Κώστας Φαμίσης βλέπει μακριά και διακρίνεται πάντα για το ήθος του και τον πολιτικό πολιτισμό που κάποιοι δεν γνωρίζουν καν…