Βλαχογιάννης: Ζητάμε τη θετική ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών

Καλεσμένος στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRATV, ήταν σήμερα ο πρώην Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης.

Σε μια εποικοδομητική κουβέντα με τον παρουσιαστή της εκπομπής και με την παρέμβαση του Γιώργου Κουμιώτη, ο έμπειρος πρώην «γαλάζιος» Βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η Νέα Δημοκρατίας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται ν ακολουθήσουν τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο διχαστικό του λόγο. Η τακτική της πόλωσης και ο διχαστικός πολιτικός λόγος ,δεν έχουν θέση στη σημερινή Ελλάδα.

Ο τόπος έχει ανάγκη από συνετό πολιτικό λόγο, συναίνεση και ενότητα του λαού. Αρκετά πληρώσαμε τους προεκλογικούς παληκαρισμούς και λεονταρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να μπει σε πλειοδοσία ανέξοδων προεκλογικών υποσχέσεων, χωρίςαντίκρισμα. Θα πούμε πέντε και θα κάνουμε έξη….Θα υποσχεθούμε αυτά που μπορούν να γίνουν. Δεν αντέχουν οι πολίτες,άλλες προεκλογικές κοροϊδίες… Θέλουμε τη θετική ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών, όχι την ψήφο τιμωρίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, για τα τερατώδη ψέματα που υποσχέθηκε στους πολίτες…