Βλαχογιάννης, Σκρέκας, Κοτρώνης, Πατέρας στην ίδια λίστα;

100_0151_010_010

 

 

 

Η μανία και η δίψα για εξουσία είναι μεγαλύτερη από τα προσωπικά στη Νέα Δημοκρατία με τον Αντώνη Σαμαρά να …ανοίγει την αγκαλιά του και να υποδέχεται και πάλι στο κόμμα την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία να θυμίσουμε είχε διαγραφεί επειδή έλεγε τότε..αυτά που υποστηρίζει τώρα ο πρόεδρος Αντώνης… Οι διεργασίες για αυτόν τον …γάμο είχαν αρχίσει εδώ και καιρό και εντάθηκαν μετά τις εκλογές οπότε και η Ντόρα Μπακογιάννη έμεινε εκτός βουλής.

Τα ιστορικά χαμηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας έκαναν εφιάλτη το όνειρο του Αντώνη Σαμαρά για αυτοδυναμία και οι σκέψεις για μια ενιαία κεντροδεξιά ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο με τη Ντόρα Μπακογιάννη να είναι η πρώτη που επιστρέφει στο γαλάζιο μαντρί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας ενώ στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα μπουν σε εκλέξιμες θέσεις στη λίστα που θα καταρτίσει η Συγγρού ενόψει των νέων εκλογών. Μετά τη Ντόρα σειρά αναμένεται να πάρουν ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Στέφανος Μάνος.

Η γαλάζια πολυκατοικία ενώνεται…Οι πρώην ένοικοι της γαλάζιας πολυκατοικίας επιστρέφουν  πίσω στα σπίτια τους μετά την … έξωση που  τους έκαναν!

Μένουν κάποιες διατυπώσεις και επιμέρους  συμφωνίες που θα …δέσουν το πράγμα.

Τώρα φαντάζει «χλωμό»,  να συμφωνηθούν αλλαγές στο καταστατικό, στον διαχειριστή ή και στο ιδιοκτησιακό σχήμα.

Λέτε να δούμε … «εμβόλιμες»  παρεμβάσεις και  «σφήνες» στην λίστα ως  αποτέλεσμα συνεννοήσεων σε υψηλότερο επίπεδο!!!!!!

Λέτε να δούμε,,,,Βλαχογιάννη , Σκρέκα, Κοτρώνη, Πατέρα στην ίδια λίστα

 

 

.