Βιβλιοπωλείο «Αλφαβητάρι»: Τα πάντα για το σχολείο, το γραφείο, την επιχείρηση

Ξεκινήστε τη νέα σχολική χρονιά με όλα τα σχολικά είδη από το βιβλιοπωλείο «ΑλφαΒητάρι». Επιλέξτε μέσα από μια ατέλειωτη ποικιλία σε επώνυμες τσάντες και κασετίνες SANTORO , POLO , GIM , MUST , DIΑKAKIS κ.α. Επίσης στυλό, μολύβια, τετράδια FABER CASTELL , STAEDLER , PILOT , PELIKAN , BIC , SKAG , SALKO , LOGIGRAF κ.α.  Σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις. Βιβλία ξενόγλωσσα και ελληνικά, γνώσεων και δραστηριοτήτων. Επιλεγμένα παιχνίδια PLAYMOBIL, LEGO, AS, APLI, PLAYDOH.

Επιπλέον ότι χρειάζεστε για το γραφείο και την επιχείρησή σας (σφραγίδες, λογιστικά έντυπα, γραφική ύλη, φωτοτυπίες, αναλώσιμα), στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με άμεση παράδοση στο χώρο σας.

Η υπεύθυνη  του βιβλιοπωλείου ««ΑλφαΒητάρι» Βάσω Κίτσιου και τα παιδιά της Εμμανουέλα Πιτσάκου και Μιχάλης Πιτσάκος,  είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας, χωρίς απολύτως καμία επιβάρυνση, με ένα τηλεφώνημα στο τηλέφωνο 6972 593881

Βιβλιοπωλείο «ΑλφαΒητάρι» Μιαούλη 16 και Ζάππα Τρίκαλα

Τηλ. & fax 2431 023323, basokitsiou@gmail.com